Kérdése van? Hívjon minket! +36703652644

Magas lábas 7 literes 24 cm átmérő
Magas lábas 7 literes 24 cm átmérő
20 396 Ft  
19 376 Ft

Magas lábas 7 literes 24 cm átmérő

A magas lábas 7 literes és 24 cm átmérőjű.
Raktáron   (1 db)
5
20 396 Ft  
19 376 Ft
Kezdete: 2024.10.13   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 5
Megtakarítás 1 020 Ft
Részletek
A magas lábas egy 7 literes űrtartalmú edény, melynek átmérője 24 cm. Ez a méret lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű ételt főzhessünk egyszerre, ideális például nagyobb családi vagy baráti összejövetelek alkalmával.

A lábas magas falai segítenek megőrizni az étel ízét és tápanyagait, valamint megakadályozzák a folyadék túlfőzését vagy kifröccsenését. A vastag aljának köszönhetően egyenletes hőeloszlást biztosít, így az étel egyenletesen sül vagy fő.

A lábas anyaga tartós és hőálló, így hosszú élettartammal rendelkezik. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek ellenállnak a karcolásoknak és a korróziónak. A fogantyúk és a fedő fogantyúja hőálló anyagból készültek, így biztonságosan és kényelmesen használhatóak.

A lábas könnyen tisztítható, akár kézzel, akár mosogatógépben. A sima felületek és a nem tapadós bevonat megkönnyítik az ételmaradványok eltávolítását, így gyorsan és egyszerűen tisztán tartható.

Ez a magas lábas sokoldalúan használható a konyhában. Alkalmas főzésre, párolásra, pirításra vagy akár sütésre is. Használható különböző típusú tűzhelyeken, beleértve az indukciós főzőlapot is.

Összességében a magas lábas egy praktikus és megbízható konyhai eszköz, amely segít a hatékony és ízletes ételek elkészítésében. A nagy űrtartalom és a kiváló minőségű anyagok garantálják, hogy hosszú távon is élvezheti a főzést és a sütést ezzel a lábassal.

Bennünk megbízhatsz - garantáljuk a kiváló termékeket és a gyors kiszállítást

  • Prémium szállítás
    A 11:00-ig megrendelt, készleten lévő termékeket aznap feladjuk, és 1 napon belül kiszállítja a GLS.
  • Ár-érték bajnok
    De Buyer, Martellato, Vicrila termékeinket kedvező áron forgalmazzuk.
  • Szakértő ügyfélszolgálat
    Szívesen segítünk Önnek
    +36 70 402 9085
    (Hé - Pé 8.00 - 16.00)
  • Gyors ajánlat készítés
    Munkanapokon 48 órán belül elkészítjük egyedi ajánlatunkat az Ön igényei szerint.